Een optimale
cloud ervaring, 
voor elke organisatie

Vrouw met tablet in de handen waarop een platform met clouddiensten wordt gebruikt
  • Betrouwbaar en stabiel platform

  • Verschillende clouddiensten verkrijgbaar

  • Redundant platform

  • Maandelijks opzegbaar

  • Online beheer

  • Flexibel en schaalbaar

  • Technische support

CLOUDDIENSTEN Van N-com

N-com is het platform voor resellers van clouddiensten.

Als leverancier van verschillende clouddiensten aan telecom- en ICT-partners is N-com al jaren bekend als het betrouwbare platform. Door het aanbieden van onze eigen N-com diensten, maar ook diensten van A-merken zoals Xelion, NEC UNIVERGE BLUE en Rainbow van Alcatel-Lucent Enterprise, kunnen wij de connectiviteit op gebied van bedrijfscommunicatie van A tot Z leveren. 

Met N-com zijn jouw klanten overal en altijd bereikbaar, of je nu op het kantoor, onderweg of thuis bent. Als onderdeel van Stupers, distributeur van communicatie- en beveiligingsoplossingen, kun je als reseller gemakkelijk alle benodigde hardware via de webshop bestellen. Waardoor jouw klanten voorzien kunnen worden van een totaaloplossing die flexibel, schaalbaar en betrouwbaar is. Bekijk onze diensten en neem bij vragen, of voor een vrijblijvende demonstratie contact met ons op.

Bekijk onze diensten
Man wijst naar plek waar een gratis demo aangevraagd kan worden

Gratis demo aanvragen

Geen verplichting. Gewoon beleven!

Maak kennis met onze clouddiensten en ontdek de mogelijkheden op gebied van bedrijfscommunicatie. Wij komen graag bij jou langs op locatie, of anders ben je bij Stupers B.V. in Rosmalen ook van harte welkom om een N-com demonstratie bij te wonen. Liever een online demonstratie? Dat is geen probleem, vraag hem hier direct aan!

Demonstratie aanvragen